Batonas, įdarytas prieskoniniu sviestu

Batonas, įdarytas prieskoniniu sviestu

Batonas, įdarytas prieskoniniu sviestu

 

Reikalinga: 

  • nepjaustytas batonas,
  • 200 g sviesto,
  • 2 skiltelės česnako,
  • krapai,
  • svogūnų laiškai.   

Gaminimas:  sviestą palaikykite kambario temperatūroje, kad paminkštėtų. Česnaką, krapus ir svogūnų laiškus susmulkinkite.  Sviestą ištrinkite su česnakais, krapais ir svogūnų laiškais. Batoną supjaustykite riekelėmis, bet tik įpjaukite, neperpjaukite iki galo. Mišiniu pertepti įpjovas. Perteptą batoną galima susukti į foliją. Kepti ant žarijų pavartant, patogiausia tam panaudoti griliaus groteles.

Batonas, įdarytas prieskoniniu sviestu Batonas, įdarytas prieskoniniu sviestu

Jums gali prieikti:
Kepimo groteles

Rašyti atsiliepimą arba komentarą