Raugintų kopūstų sriuba su mėsa
Reikalinga:
- 500 g. raugintų kopūstų,
- 500g mėsos,
- 4 bulvės,
- 1 morka,
- 1 svogūnas,
- 1 sultinio kubelis,
- druska, pipirai, lauro lapas.
Gaminimas:
Mėsą išverdame puode, vėliau išimame ir supjaustoe nedideliais gabaliukais.
Supjaustom bulves, morkas ir svogūną. Užverdam sultinį kuriame virė mėsa. Dedam į katiliuką bulves, morkas, svogūną, raugintus kopūstus, prieskonius, sultinio kubelį. Verdame apie 20 min. Tuomet sudedame pjaustytą mėsą (taip pat puikiai tinka parūkytos dešrelės) ir paverdame dar apie 10 min.
Galime paskaninti žalumynais, grietine.
Skanaus!
Jums gali prireikti, turistinės kėdės :