Troškintos kiaulienos kepenėlės su morkomis ir svogūnais
Produktai:
Kiaulienos kepenėlės
Keletas morkų
Didelis svogūnas, česnako skiltelė
Miltų sauja
Aliejus
Druska, pipirai, lauro lapas
Kepenėles supjaustome pakankamai stambiomis juostelėmis, išvoliojame miltuose
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame kepenėles, kepame pamaišydami ~10-15min.
Tuomes kepenėles išimame ir keptuvėje pakepiname griežinėliais pjaustytas morkas, svogūnus.
Kai svogūnai paruduoja, supjaustome česnaką, vėl sudedame kepenėles, užbarstome pipirų, druskos ir kepame dar 10-15 min.
Jei norisi daugiau padažo, galima įpilti stiklinę sultinio. Taip pat prieš gaminimo pabaigą tinka užbarstyti pjaustytais svogūnų laiškais, krapais. Labai skanu su karštomis bulvėmis ir šviežiai raugintu agurku.
Skanaus!
Jums gali prireikti, ketaus keptuvės:





