Troškintos kiaulienos kepenėlės su morkomis ir svogūnais
Produktai:
Kiaulienos kepenėlės
Keletas morkų
Didelis svogūnas, česnako skiltelė
Miltų sauja
Aliejus
Druska, pipirai, lauro lapas
Kepenėles supjaustome pakankamai stambiomis juostelėmis, išvoliojame miltuose
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame kepenėles, kepame pamaišydami ~10-15min.
Tuomes kepenėles išimame ir keptuvėje pakepiname griežinėliais pjaustytas morkas, svogūnus.
Kai svogūnai paruduoja, supjaustome česnaką, vėl sudedame kepenėles, užbarstome pipirų, druskos ir kepame dar 10-15 min.
Jei norisi daugiau padažo, galima įpilti stiklinę sultinio. Taip pat prieš gaminimo pabaigą tinka užbarstyti pjaustytais svogūnų laiškais, krapais. Labai skanu su karštomis bulvėmis ir šviežiai raugintu agurku.
Skanaus!