Troškintos kiaulienos kepenėlės su morkomis ir svogūnais

Troškintos kiaulienos kepenėlės su morkomis ir svogūnais

Produktai:
Kiaulienos kepenėlės
Keletas morkų
Didelis svogūnas, česnako skiltelė
Miltų sauja
Aliejus
Druska, pipirai, lauro lapas

Kepenėles supjaustome pakankamai stambiomis juostelėmis, išvoliojame miltuose

Troškintos kepenėlės

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame kepenėles, kepame pamaišydami ~10-15min.

Troškintos kepenėlės

Troškintos kepenėlės

Tuomes kepenėles išimame ir keptuvėje pakepiname griežinėliais pjaustytas morkas, svogūnus.

Troškintos kepenėlės

Kai svogūnai paruduoja, supjaustome česnaką, vėl sudedame kepenėles, užbarstome pipirų, druskos ir kepame dar 10-15 min.

Troškintos kepenėlės

Jei norisi daugiau padažo, galima įpilti stiklinę sultinio. Taip pat prieš gaminimo pabaigą tinka užbarstyti pjaustytais svogūnų laiškais, krapais. Labai skanu su karštomis bulvėmis ir šviežiai raugintu agurku.

Troškintos kepenėlės

Skanaus!

Jums gali prireikti:
Ketaus keptuvė

Rašyti atsiliepimą arba komentarą