Reikalinga:
- 1 žuvis (vidutinio dydžio),
- 1 bulvė,
- 1 morka,
- 0,5 svogūno,
- 1 česnako skiltelė,
- krapai,
- aliejus,
- druska ir pipirai pagal skonį
Iš nurodytų produktų gaunasi 1 porcija, 1 žmogui. Pagal tai, kiek bus valgytojų, reikia atitinkamai padauginti produktų kiekį iš žmonių skaičiaus. Kiekvieną porciją vyniojame į atskirą folijos lapą.
Gaminimas: Patepame foliją aliejumi, ant jos dedame žuvį, apibarstom druska ir pipirais. Bulvę perpjauname į kelias dalis, svogūnus supjaustome žiedeliais, morkas riekutėmis. Daržoves pabarstom prieskoniais, kartu su žuvimi, krapais ir česnaku suvyniojame į foliją ir kepame ant grotelių 30-40 min.