Kiaulės kojos troškintos su raugintais kopūstais

Kiaulės kojos troškintos su raugintais kopūstais

Tai labai paprastas tik ilgai gaminamas patiekalas, todėl užkaitę puodą galite ramiai užsiimti palapinės statymu ar kitais darbais stovyklavietėje.

Produktai:
Kiaulės kojos;
Rauginti kopūstai;
Druska, pipirai, lauro lapelis;

Gaminimas:
Į puodą sudedame perskeltas pusiau kiaulės kojas, sudedame prieskonius, ant viršaus sudedame kopūstus. Įpilame keletą litrų vandens. Troškiname ant silpnos ugnies apie 2 valandas. Vis patikrinkite ar nenugaravo vanduo, jei reikia dapilkite. Retsykiais permaišykite.
Labai skanu su lauže keptomis bulvėmis ir šviežiai paraugtais agurkais.

Jums gali prireikti, ketaus kazanai:
Kazanai

Rašyti atsiliepimą arba komentarą