Mėsos patiekalai

Mėsos patiekalų receptai. Čia rasite greitai pagaminamus miesos patiekalus, kurie leis Jums pasistiprinti žygyje. Siūlome Jums žarijose keptų dešrelių vyno padaže receptą, taip pat vištienos širdelių keptų grilyje, ant laužo virto plovo, įvairių šašlykų ir daugybę kitų receptų. Žinai  kitus įdomius turistinių mėsos patiekalų receptus? Parašyk mums, jei nori pasidalinti jais šioje svetainėje. Kad būtų patogu gaminti rekomenduojama rinktis kokybiškus puodus, katiliukus, indus, bei kepimo groteles ir iešmus.



Kiaulės kojos troškintos su raugintais kopūstais

Kiaulės kojos troškintos su raugintais kopūstais

Kiaulės kojos troškintos su raugintais kopūstais Tai labai paprastas tik ilgai gaminamas patiekalas, todėl užkaitę puodą galite ramiai užsiimti palapinės statymu ar kitais darbais stovyklavietėje. Produktai:Kiaulės kojos;Rauginti kopūstai;Druska, pipirai, lauro lapelis;Gaminimas:Į puodą sudedame perskeltas pusiau kiaulės kojas, sudedame prieskonius, ant viršaus sudedame kopūstus. Įpilame keletą litrų vandens. Troškiname ant silpnos ugnies apie 2 valandas. Vis
Skaityti plačiau



Makaronų ir mėsos konservų troškinys

Makaronų ir mėsos konservų troškinys

Makaronų ir mėsos konservų troškinys Tai greitai paruošiamas, sotus ir skanus patiekalas, mėgiamas turistų. Produktai:Makaronai;Mėsos konservai;Svogūnas, česnakas;Sultinio kubelis;Druska, pipirai;Šiam patiekalui taip pat labai tinka – dešrelės, lašinukai, svogūnų laiškai, krapai, petražolės, čili pipirai, pomidorai. Gaminimas:Gaminimas labai paprastas – į verdantį vandenį supilame makaronus ir paverdame apie 5-7min.Tuomet sudedame visa kita – mėsą, sultinio kubelį, svogūnus,
Skaityti plačiau



Kiaulienos kepsneliai kepti ant grotelių

Kiaulienos kepsneliai

Kiaulienos kepsneliai kepti ant grotelių Produktai:Kiauliena (geriausia sprandinė);Svogūnas, česnako skiltelė;Svogūnų laiškai;Aliejus geriausia alyvuogių);Druska, pipirai, šašlykų prieskoniai Gaminimas:Kiaulieną supjaustome maždaug 1cm pločio kepsneliais ir sudedame į didesnį indą. Suberiame smukiai pjaustytą svogūną, česnaką, svogūnų laiškus, prieskonius ir įpilame šiek tiek aliejaus.Prieskonius ir aliejų įtriname į kepsnius, gerai išmaišome ir paliekame paslėgtus bent kelioms valandoms. Sudedame ant
Skaityti plačiau



Vištų kepenėlės su svogūnų laiškais ir cukinija

Vištų kepenėlės su svogūnų laiškais ir cukinija

Vištų kepenėlės su svogūnų laiškais ir cukinija Produktai:Vištų kepenėlės;Didelis svogūnas, česnako skiltelė;Cukinija;Svogūnų laiškai;Krapai;Aliejus;Druska, pipirai, lauro lapas Gaminimas:Kepenėles nuplauname ir nepjaustytas suberiame į keptuvę su įkaitintu aliejumi.Patroškinus 10 min, suberiame pjautytą svogūną, česnaką, gabalėliais pjaustytą cukiniją.Pabarstome druska, prieskoniais. Galima įpilti šiek tiek sultinio. Patroškiname 10 min.Suberiame svogūnų laiškus ir dar patroškiname 5 min, tuomet ant viršaus
Skaityti plačiau



Vištiena su baravykais grietinėlės padaže

Vištiena su baravykais

Vištiena su baravykais grietinėlės padaže Reikalinga:- vištos krūtinįlį;- svogūno galva;- baravykai arba kiti grybai;- keletas česnako skiltelių;- nedidelė morka;- keletas vidutinių bulvių;- aliejus;- grietinėlė ~300ml;- druska, prieskoniai Gaminimas:Geriausia gaminti ketaus puode arba aukštoje keptuvėje. Vištos krūtinėlę susmulkiname nedideliais gabaliukais ir pakepiname aliejuje. Tuomet supilame griežinėliais pjaustytą morką ir dar apkepiname keletą minučių.Sudedame baravykus, supjaustytą svogūną,
Skaityti plačiau



Marinuota šoninė kepta lauže folijoje

Marinuota šoninė kepta lauže folijoje

Marinuota šoninė kepta lauže folijoje Tai paprastas, skanus ir greitai pagaminamas patiekalas. Jums reikės:- šoninė, geriau be kaulo, bet tiks ir su kaulu;- svogūnas;- keletas česnako skiltelių;- keletas šaukštų alyvuogių arba saulėgrąžų aliejaus;- lauro lapai, druska, prieskoniai;- kepimo folija Gaminimas:Šoninę padedame ant folijos ir užberiame druska, šašlykų prieskoniais, pipirais, pašlakstome aliejaus. Viską su rankomis įtriname
Skaityti plačiau



Vištienos troškinys grietinėlės padaže

Vištienos trošinys grietinėlės padaže

Vištienos troškinys grietinėlės padaže Reikalinga:- susmulkinta nedideliai gabalais vištiena;- pora vidutiniškų svogūno galvų;- keletas česnako skiltelių;- pora morkų;- saldžioji paprika;- nedidelė cukinija;- keletas vidutinių bulvių;- aliejus;- grietinėlė ~300ml;- druska, prieskoniai Gaminimas:Vištieną ~7min pakepiname karštame aliejuje. Tuomet išimame į atskirą indą, nupilame aliejų palikdamiji tik šiek tiek ant puodo dugno. Morkas supjaustme griežinėliais ir pakepiname ~5min
Skaityti plačiau