Vištų kepenėlės su svogūnų laiškais ir cukinija

Vištų kepenėlės su svogūnų laiškais ir cukinija

Produktai:
Vištų kepenėlės;
Didelis svogūnas, česnako skiltelė;
Cukinija;
Svogūnų laiškai;
Krapai;
Aliejus;
Druska, pipirai, lauro lapas

Gaminimas:
Kepenėles nuplauname ir nepjaustytas suberiame į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
Patroškinus 10 min, suberiame pjautytą svogūną, česnaką, gabalėliais pjaustytą cukiniją.
Pabarstome druska, prieskoniais. Galima įpilti šiek tiek sultinio. Patroškiname 10 min.
Suberiame svogūnų laiškus ir dar patroškiname 5 min, tuomet ant viršaus suberiame krapus, gerai išmaišome ir nuimame nuo ugnies.
Puikiai tinka su lauže keptomis bulvėmis.

 

Jums gai prireikti, samčiai, mentelės:
samčiai, mentelės

Rašyti atsiliepimą arba komentarą