Reikia labai nedaug, kad paprasti šprotų konservai taptų prašmatnia žygio vakariene. Reikalinga: 1 dėž. šprotų konservų 0,5 citrinos 1 v.š. pomidorų padažo pagal skonį krapai, petražolės Gaminimas: Nupilti nuo konservų aliejų, išspausti citriną, uždėti pomidorų padažo ir žalumynus. Viską galima pakaitinti ant laužo.
Žuvis, jūros gėrybės
Žuvies ir jūros gėrybių pagaminimo receptai. Čia rasite ant grotelių kepto upėtakio ir krevečių receptą. Taip pat siūlome išmėginti žuvį su daržovėmis keptą folijoje. Šie patiekalai padės Jums atgauti jėgas turistiniame žygyje. Žinai kitus įdomius turistinių patiekalų iš bulvių receptus? Parašyk mums, jei nori pasidalinti jais šioje svetainėje. Jei planuojate kepti žuvį rekomenduojama nepamiršti kepimo grotelių!
Ant grotelių keptas upėtakis
Reikalinga: dviejų apie 400 – 500 g. upėtakių, 1 citrinos, kelių šakelių šviežių rozmarinų, kelių šakelių petražolių, kelių česnako skiltelių, sviesto (2 x 20 g), druskos, šviežiai maltų pipirų Gaminimas: Į gerai išplauto upėtakio vidų sudėkite paruoštą masę: sviestą ištrintą su išspaustu česnaku, kapotomis petražolėmis, rozmarinais, druska ir pipirais. Masę sudėkite į žuvies vidų, pridėkite
Skaityti plačiau
Žuvis su daržovėmis folijoje
Reikalinga: 1 žuvis (vidutinio dydžio), 1 bulvė, 1 morka, 0,5 svogūno, 1 česnako skiltelė, krapai, aliejus, druska ir pipirai pagal skonį Iš nurodytų produktų gaunasi 1 porcija, 1 žmogui. Pagal tai, kiek bus valgytojų, reikia atitinkamai padauginti produktų kiekį iš žmonių skaičiaus. Kiekvieną porciją vyniojame į atskirą folijos lapą. Gaminimas: Patepame foliją aliejumi, ant
Skaityti plačiau
Krevetės ant grotelių
Reikalinga: Apie 0,5 kg atvėsintų krevečių; Citrina; Malti pipirai; Druska Gaminimas: Krevečių paruošimas labai paprastas ir greitas. Ant grotelių sudedame glaustai krevetes, jei grotelės retos, kad krevetės neiškristų, prieš tai ant grotelių patieskime foliją, o krevetes dėkime ant folijos, vėliau kitu folijos lapu uždengti. Kad krevetės įgautų laužo dūmų kvapo reikia
Skaityti plačiau