Mėsos patiekalai

Mėsos patiekalų receptai. Čia rasite greitai pagaminamus miesos patiekalus, kurie leis Jums pasistiprinti žygyje. Siūlome Jums žarijose keptų dešrelių vyno padaže receptą, taip pat vištienos širdelių keptų grilyje, ant laužo virto plovo, įvairių šašlykų ir daugybę kitų receptų. Žinai  kitus įdomius turistinių mėsos patiekalų receptus? Parašyk mums, jei nori pasidalinti jais šioje svetainėje. Kad būtų patogu gaminti rekomenduojama rinktis kokybiškus puodus, katiliukus, indus, bei kepimo groteles ir iešmus.



Vištienos šašlykas majoneze

vistienos saslykas majoneze

Vištienos šašlykas majoneze Reikalinga: nedidelis atvėsintas viščiukas, dvi vidutinio dydžio svogūnų galvos, česnako skiltelė, juodųjų pipirų, kvepiančiųjų pipirų, druskos, ~100g majonezo, keli šaukštai pomidorų padažo. Gaminimas:  imamas nedidelis atvėsintas viščiukas, supjaustoma gabaliukais (pirmiausia nupjaunamos šlaunelės, vėliau sparniukai, nugarėlė ir visa kita). Viskas sudedama į didesnį puodą, tuomet užberiama pipirais, suberiame griežinėliais pjaustytą česnaką bei svogūną,
Skaityti plačiau



Vištienos šašlykas su aliejumi

vistienos saslykas aliejuje

Reikalinga: nedidelis atvėsinta viščiukas, vištienos prieskoniai, saujelė kmynų, dvi vidutinio dydžio svogūnų galvos, česnako skiltelė, aliejaus, juodųjų pipirų, kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelis, druskos. Gaminimas: imama nedidelė atvėsinta višta, supjaustoma gabaliukais (pirmiausia nupjaunamos šlaunelės, vėliau sparniukai, nugarėlė ir visa kita). Viskas sudedama į didesnį puodą, tuomet užberiama saujelė vištienos prieskonių, pipirų, ranka šiek tiek pasmulkintas lauro
Skaityti plačiau