Kiaulienos kepsneliai kepti ant grotelių
Produktai:
Kiauliena (geriausia sprandinė);
Svogūnas, česnako skiltelė;
Svogūnų laiškai;
Aliejus geriausia alyvuogių);
Druska, pipirai, šašlykų prieskoniai
Gaminimas:
Kiaulieną supjaustome maždaug 1cm pločio kepsneliais ir sudedame į didesnį indą. Suberiame smukiai pjaustytą svogūną, česnaką, svogūnų laiškus, prieskonius ir įpilame šiek tiek aliejaus.
Prieskonius ir aliejų įtriname į kepsnius, gerai išmaišome ir paliekame paslėgtus bent kelioms valandoms.
Sudedame ant grotelių, kepame ant karštų žarijų, abi puses maždaug po 10min.
Labai skanu su aštriais krienais ir šviežiai raugtais agurkais.
Skanaus!
Jums gali prireikti, kepimo grotelės: